Οι κουρτίνες διακοσμούν και ζεσταίνουν το σπίτι, ενώ παράλληλα προσφέρουν και μια αίσθηση προστασίας του προσωπικού μας χώρου.

Σε εμάς θα βρείτε πλήρη συλλογές σε υφάσματα για όλους τους χώρους.

Κουρτίνες για το σαλόνι σε μοντέρνο αλλά και σε κλασικό ύφος, κουρτίνες για το υπνοδωμάτιο με ιδιαίτερα σχέδια και με μεγάλη ποικιλία διαφορετικών υφών, για το παιδικό δωμάτιο με όμορφα σχέδια και παιδικές παραστάσεις, αλλά και για όποιον άλλο χώρο επιλέξετε να ντύσετε στο σπίτι σας.

Ανανεώνουμε συνέχεια τις συλλογές μας ακολουθώντας τις νέες τάσεις της εσωτερικής ένδυσης-διακόσμησης και είμαστε στην διάθεσή σας, με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, για να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Σημαντικό παράγοντα αποτελεί το ράψιμο των κουρτινών το οποίο γίνετε από το δικό μας εργαστήριο. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις ραφές και προσέχουμε το αποτέλεσμα να είναι υψηλών προδιαγραφών και εφάμιλλο των αναγκών σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα επιμέτρησης και δειγματισμού στον χώρο σας. Η τοποθέτηση αποτελεί μέρος των υπηρεσιών μας με τις κουρτίνες να παραδίδονται σιδερωμένες.