Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στα συστήματα ανάρτησης κουρτινών τα οποία θα εξυπηρετήσουν κάθε αισθητική απαίτηση, θα επιλύσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα υφίσταται στον χώρο σας και θα είναι πρακτικά και εύχρηστα τόσο στη λειτουργία όσο και στο κρέμασμα των κουρτινών.

Οι βασικές κατηγορίες που χωρίζονται είναι α) τα κοντάρια (μεταλλικά και ξύλινα) β) οι μετώπες (ξύλινες και αλουμινίου) και γ) οι σιδηρόδρομοι αλουμινίου.

Κοντάρια

Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σε μεταλλικά και ξύλινα κοντάρια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Κοντάρια μοντέρνα, κλασικά, ρουστίκ διατίθενται σε διάφορα χρώματα και διαμετρήματα σωλήνων ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Μετώπες

Οι μετώπες κατασκευάζονται στα μέτρα σας και υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ειδικών σχεδίων, όπου επενδύονται με ύφασμα της επιλογής σας, ώστε να δένει αρμονικά με τον χώρο.

Μπορούν να προσαρμοστούν στις μετώπες όλοι οι τύποι σιδηροδρόμων για το κρέμασμα των κουρτινών καθώς και όλα τα συστήματα σκίασης.

Σιδηρόδρομοι

Οι σιδηρόδρομοι αποτελούν ένας από τους πιο συνηθισμένους αλλά και πρακτικούς τύπους ανάρτησης κουρτινών. Κατασκευάζονται από αλουμίνιο με τεχνολογία ηλεκτροστατικής βαφής ή ανοδίωσης.

Οι σιδηρόδρομοι μπορεί να είναι:

  • Οβάλ ή πλακέ σε ποικίλα χρώματα
  • Δανίας (μονός, διπλός, τριπλός) για εφαρμογές κυρίως σε ταβάνι ή σε μετώπη
  • Εύκαμπτος, δίνοντας του την κλήση που επιθυμούμε
  • Βαρέως τύπου, για μεγάλες διαστάσεις και κουρτίνες με μεγάλο βάρος
  • Με μηχανισμό ρέμο, όπου εφαρμόζονται σε ταβάνι ή μετώπη και με το τράβηγμα ενός κορδονιού κατεβαίνει το σύστημα για ευκολότερο κρέμασμα – ξεκρέμασμα των κουρτινών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα επιμέτρησης και δειγματισμού στον χώρο σας, καθώς και η εγκατάσταση είναι μέρος των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκύπτει σε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.