Οι ξύλινες περσίδες συνδυάζουν την φυσική υφή του ξύλου με την μοντέρνα εμφάνιση και την λειτουργικότητα. Προσφέρουν τη δυνατότητα περιστροφής και ανύψωσης του συστήματος για απόλυτο έλεγχο του φωτός, της ορατότητας και της διαπερατότητας. Διατίθενται σε μεγάλη ποικίλά χρωμάτων, τόσο στα φύλλα όσο και στις υφασμάτινες σκαλιέρες που χρησιμοποιούνται, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Παράγονται σε διαστάσεις φύλλων 25mm και 50mm από ξύλα ελεγχόμενης κοπής που αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια.

Η λειτουργία τους είναι εύκολη και μπορεί να γίνει χειροκίνητα αλλά υπάρχει δυνατότητα και για ηλεκτροκίνηση με την εφαρμογή κοντρόλ ή επιτοίχιου διακόπτη. Ο ηλεκτροκίνητος μηχανισμός είναι ενσωματωμένος μέσα στη ράγα για το ιδανικότερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τοποθετούνται στον τοίχο ή στην οροφή ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και εφαρμόζονται και πάνω σε παράθυρα με ανάκληση με την χρήση πλαϊνών οδηγών (ντίζα).


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα επιμέτρησης και δειγματισμού στον χώρο σας, καθώς και η εγκατάσταση είναι μέρος των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκύπτει σε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.