Οι ρολοκουρτίνες αποτελούν τη νέα τάση ένδυσης των χώρων του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου. Με μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα καλύπτουμε όλο το φάσμα για τους χώρους σας. Υφάσματα με απλή σκίαση, διαφανή, διάτρητα, blackout και υφάσματα με σχέδια, καθώς υπάρχουν και ιδιαίτερες προδιαγραφές ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βραδύκαυστα, αντιβακτηριδιακά, ενεργειακά υφάσματα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Παράγονται σε όποια διάσταση επιθυμούμε με τις σωλήνες του μηχανισμού να ποικίλουν, από 25mm, 32mm, 38mm, 45mm μέχρι και 58mm για μεγάλες διαστάσεις και κατασκευές.

Ο χειρισμός τους είναι εύκολος με το τράβηγμα μίας αλυσίδας, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να κινούνται και ηλεκτροκίνητα με τη χρήση κοντρόλ ή με επιτοίχιο διακόπτη.


ΡΟΛΕΡ DAY-NIGHT

Τα διπλά ρόλερ μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγουμε τη φωτεινότητα στο χώρο μας εκμεταλλευόμενοι τις σταθερές εναλλαγές διαπερατών και μη διαπερατών τμημάτων που τη χαρακτηρίζουν. Η παράλληλη ταύτιση των όμοιων υφασμάτινων τμημάτων επιτρέπει την είσοδο του φωτός, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δημιουργείται η επιθυμητή σκίαση.


ΡΟΛΕΡ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Υπάρχει πλούσια συλλογή θεμάτων και εικόνων που εκτυπώνουμε ψηφιακά σε ρόλερ. Σε επαγγελματικό χώρο μπορεί να εκτυπωθεί το logo της εταιρείας σας ή της επιχείρησής σας.

Το ύφασμα πάνω στο οποίο γίνεται  η εκτύπωση μπορεί να είναι διάτρητο, απλής σκίασης ή και black out.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα επιμέτρησης και δειγματισμού στον χώρο σας, καθώς και η εγκατάσταση είναι μέρος των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκύπτει σε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.