Οι οριζόντιες περσίδες αλουμινίου αποτελούν μια επιλογή λιτή και ιδιαίτερα πρακτική. Μας δίνουν τη δυνατότητα να εναλλάσσουμε τη φωτεινότητα στο χώρο περιστρέφοντας τις περσίδες και με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε την ορατότητα και διαπερατότητα. Οι περσίδες διατίθενται σε φύλλα πλάτους 16mm, 25mm, 35mm και 50mm, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η λειτουργία τους είναι εύκολη και μπορεί να γίνει χειροκίνητα αλλά υπάρχει δυνατότητα και για ηλεκτροκίνηση με την εφαρμογή κοντρόλ ή επιτοίχιου διακόπτη. Ο ηλεκτροκίνητος μηχανισμός είναι ενσωματωμένος μέσα στη ράγα για το ιδανικότερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τοποθετούνται στον τοίχο ή στην οροφή ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και εφαρμόζονται και πάνω σε παράθυρα με ανάκληση με την χρήση πλαϊνών οδηγών (ντίζα). Μπορούν να γίνουν και ειδικές κατασκευές σε μορφή τραπεζίου σχήματος ή κυκλικού όταν το απαιτεί ο χώρος.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα επιμέτρησης και δειγματισμού στον χώρο σας, καθώς και η εγκατάσταση είναι μέρος των υπηρεσιών μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε ζημιά ή βλάβη προκύπτει σε προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από το κατάστημά μας.